Tärkein urheilu ja vapaa-aika

Benjamin Caunt Englanti nyrkkeilijä

Anonim

Benjamin Caunt, (syntynyt 22. maaliskuuta 1815, Hucknall-Torkard, Nottinghamshire, Englanti - kuollut 10. syyskuuta 1861, Lontoo), brittiläinen paljainnukainen palkinnonottaja, yksi ensimmäisistä, joka pyrkii kansallisten kunnianosoitusten lisäksi maailmanmestaruuskilpailuihin. Caunt piti Englannin raskaansarjan mestaruuden vuosina 1838-1845, menettääkseen tittelin hetkeksi vuonna 1841 Nick Wardille.

Caunt väitti Englannin tittelin voitettuaan Bendigolta (William Thompson) kyseenalaisessa virheessä 75 kierrossa 3. huhtikuuta 1838. Kun 26. lokakuuta 1840 hän voitti John Leechmanin 101 kierroksen jälkeen, häntä pidettiin Englannin mestarina. Vuonna 1841 hän meni Yhdysvaltoihin etsimään vastustajia maailmanmestaruuskisoille, mutta ottelua ei tehty. Charles Freeman Michiganin joka seisoi 6 jalkaa 10 1 / 2 tuumaa ja painoi noin 250 kiloa, haastoi Caunt. Taistelujen sijasta Cauntista tuli hänen managerinsa ja hän vei hänet Englantiin sarjaan näyttelysarjoja. Caunt jatkoi myös omaa taisteluuraaan ja Bendigo voitti hänet virheestä 93 kierrossa 9. syyskuuta 1845 antaen kiistanalaisen väitteen tittelille. Caunt jäi eläkkeelle nyrkkeilystä vuonna 1857, jolloin hänestä tuli vuokranantaja Lontoon pubissa.